© Copyright 2014 Duta Glory Community | Irwan Wicaksono | 085728802936 Psikologi Dan Bisnis - All Rights Reserved - http://www.dni.co.id

KUNCI

 Gusti ingkang Moho Suci
Kulo nyuwun pangapuro
Dhumateng Gusti ingkang Moho Suci
Sirolah, datolah, sipatolah
Kulo sejatine satriyo,
Nyuwun wicaksono, nyuwun panguwoso
Kangge tumindake satriyo sejati
Kulo nywun kangge anyirnaake tumindak ingkan luput.

Posting Komentar

Follow by Email