© Copyright 2014 Duta Glory Community | Irwan Wicaksono | 085728802936 Psikologi Dan Bisnis - All Rights Reserved - http://www.dni.co.id

Mijil

(asmo sejati) jenengsiro mijilo,
panjenengan ingsun kagungan karso,
raganiro arso (sak kasane)
reksanen murih kang dadi sedyane kanthi rahayu slamet

Poskan Komentar

Follow by Email