© Copyright 2014 Duta Glory Community | Irwan Wicaksono | 085728802936 Psikologi Dan Bisnis - All Rights Reserved - http://www.dni.co.id

Singkir

Gusti ingkang Moho Suci
Kulo nyuwun pangapuro dumateng Gusti
Ingkang Moho suci
Sirolah Datolah Sipatolah
kulo sejatine satriyo/wanito
Ananiro ananingsun wujudiro wujudingsun
siro sirno mati dening satriyo/wanito sejati
ketiban iduku putih sirno layu dening (asma sejati)


nb: nggedrug bumi 3x, ndamu nduwur 3x
tumraping banyu, madep mangetan
tumrape geni madep mangulon lan tumraping bebaya/musuh madep ngalor.

Posting Komentar

Follow by Email