© Copyright 2014 Duta Glory Community | Irwan Wicaksono | 085728802936 Psikologi Dan Bisnis - All Rights Reserved - http://www.dni.co.id

Eling Lan Waspodo



24-25 desember 1978






Eling Lan Waspodo.

Eling marang Kunci.

Waspodo marang laku.

Tumindak madhep, mantep lan temen-temenan.

Iki wis titi wancine!

Gawat kaliwat-liwat.

Sing podo guyub rukun, welas asih, tresna anesrani.

Ora ngelingi barang crito sing olo-olo, kabeh dibuwang !

Posting Komentar

Follow by Email